Söndag/Duktig/Slappa

Söndag.

Igårkväll va jag, Emelie och Johnny hos Stensson och Johanna, det va trevligt, satt och pratade, drack lite vin och kollade på Ozzfest.

Jag e riktigt nöjd nu, det första jag gjorde när jag vaknade var att sätta mig och skriva på min fördjupningsuppgift i svenskan, tänkte att det va lika bra att få det bortstökat. Så nu kan jag göra vad jag vill idag och klockan har inte ens hunnit bli 3 =) Så duktigt gjort av mig tycker jag! Brukar alltid göra det strax innan jag ska sova typ.

Just nu är jag själv hemma, mamma jobbar, pappa e på kalas. Kollar på tv med lilla Lucy =)
Idag e det jobbigt vill jag lova! Sista dagen som jag får äta kakor!!! hjälp!
Sitter och e så sugen på chokladkex som tusan nu, men kommer ju ingenstans!

Har ingen aning vad jag ska göra denna dagen lr kvällen, får väl ta det som det kommer, hoppas att det e nåt bra på tv som man kan glo på.

Lördag/väntar

Lördag.

Sitter just nu i brorsans lägenhet och väntar på att Emelie och Shrek ska skicka ett mess så att vi kan vandra vidare till Stensson. Där kommer vi ha våran lilla lördagsvistelse.
Ska dela en vinflaska med Emelie. Jag e rastlös! Sitter bara och väntar och lyssnar på Monster Magnet.

Ska nog sova här. Nu ska jag dra hej svejs!

Lördag/Shopping/Gymkort

Lördag.

Idag så åkte jag och mamma till Lisch. Först åkte vi till Hem kompaniet, där köpte jag doftoljor och en sån man häller det i. Sen åkte vi vidare till Friskis & Svettis, där jag köpte mig ett gymkort på 6 månader =)
Ska ringa dit och boka en tid om rundvisning på alla maskiner imorn hade jag tänkt, man va tydligen tvungen att boka tid för det. Tänkte köpt mig en väska där men de va slut för tillfället =/

Sen efter att det va avklarar så åkte vi och parkerade bilen och gick till B.Young där jag köpte mig ett par fina leggins med mitar på =) och ett skärp med nitar =)
Sen gick vi vidare till Gina Tricot, där köpte jag en grå skjorta som e superskön!
Sen gick vi till Madonna och åt Tacobuffé, gött! Sen åkte vi från Lisch.

Handlade fika på Nordpolen så åkte vi till Kristian och Tina och fikade. Sen ett tag efter det så gick jag till Alléhallen och kollade på buggtävling. Sen åkte jag hem.

Nu sitter jag här och kollar på tv och har tråkigt. Väntar på ett sms svar av Emelie och hoppas på ett bra svar.

Leggins


Skärp


Skjorta


Ljusgrejs


Doftoljor


Nöjd med mina inköp idag!


Fredag/Vad ska man göra?

Fredag.

Igår så va jag på praktiken, blev förvånad, fick sluta redan klockan 3 =O frågade varför, det va för att det fanns inget att göra och att det e ju onödigt att vi går 3 stycken och bara glor typ.
Men då fick ju jag problem med att hitta skjuts såklart, mamma o/c va full bil, pappa hade avstängd mobil, philip jobbade, inga grannar hemma, så jag fick ta och ringa Mattis med tanke på att jag visste att han va ledig.
Så då va han så snäll och hämtade och skjutsade hem mig =) gött det.
Sen på kvällen så kikade jag och Mattis på film, drack lite Black Tower, gött va det.

Idag då. Så har inte jag gjort så himla mycket. Har bytt påslakan mm. Varit med Philip och Sabina och flängt runt i Herrljunga och Vara, käkat pizza, köpt tranbärsjuice.
Kom hem nyligen, ska fortsätta i mitt rum med att byta gardiner och duk och sen ska jag kolla på Let´s Dance om jag orkar med det, efter det måste jag städa min byrå!

Imorn bär det av till Lisch för att uträtta några ärenden. Ska bege mig till Friskis och Svettis och köpa gymkort sen ska jag köpa mig ett par leggins med nitar på och ett skärp med nitar på =) som jag hittade i en affär förra helgen, nu har jag pengar så jag kan köpa det =)
Sen så ska jag väl åka hem. Har ingen aning om va jag ska göra på kvällen. Får la se, det blir la som det blir typ.


Onsdag/Praktik/Lugna kvällen/Varm choklad

Onsdag.

Idag så har jag varit på praktiken, hände inte så mycket där direkt, Sussie och Sofia gjorde begravningsdekorationer och jag inventerade julkrukor. När jag va klar med det så började jag småstäda där bak på lagret, det slutade med att jag städa allt, verkligen allt. De blev jättepaffa när de gick bak och kollade hehe =P
Jag köpte med mig några blommor hem oxå, mina andra dog juh. Köpte en annan liten fin grej, (kommer bilder här under). Sussie sa att det kommer mer grönväxter imorn =) Kanske hittar nån cool. Hoppas att jag får packa upp de då =)

När jag kom hem så lagade jag mat till mig, Andreas och Ellen, det blev korvstroganoff och ris =)
Sen efter maten så fick Ellen gå och lägga sig, hon va väldigt övertrött. Nu sover hon som en stock =)
Ska gå upp och beslagta tv:n nu har  jag bestämt!
Ska fixa varm choklad först =P så gott ju! =)








Tisdag/Florist/Kinamat/Fika

Tisdag.

Idag i skolan så gjorde jag ett till smycke, ett armband, denna gången blev det trefärgat med lite grönt och lite vide och pärlor på. Har inget kort på det för att jag hade inte med mig kameran idag.

Igår så va ju jag ute och gick med Mattis, såklart så valde han den långa svängen hmm =P
Men det gick bra, fasen va han gick! =O Men men det va mycket roligare att gå med nån än att gå själv.
Haha, han frös och jag blev varm haha. Riktigt uppfriskande va det.
Sen kikade vi på film, just det ja han ville att jag skulle ta kort på honom för satan va han såg ut i skägget! haha xD
Snögubbe! hehe =P

Efter skolan åkte jag till Vara, till mamma och Kristian så köpte vi kinamat! =D så gott! Sen efter det så gick jag och mötte upp Sofia så gick vi till Vara Bagarn och fikade lite, har ju gått med på att va med på en kakutmaning med Mattis heeela Februari =S Både jag och han tycker att det kommer bli jättejobbigt haha!
Men vi ska klara det har vi bestämt! Så förmodligen så va det mina sista negerbollar som jag åt idag. Alla tror att det kommer skita sig, men då säger jag så här, Tro Det Då!!!!!!! Om jag vill klara det så gör jag det!!!!!! Punkt Slut!

Nu sitter jag och väntar på Andreas och Ellen ska komma. Mamma har gjort mat till dom, så de ska äta när de kommer hit, de kommer när som helst =)
Efter att de har ätit så ska jag fjäska med Ellen =P ska fråga om hon vill va mitt sällskap när jag ska ut och gå, e ju så tråkigt att gå själv, så jag ska säga till henne att hon kan få åka på en spark så skjutsar jag henne heeela vägen =P Hon slipper ju gå då =) Hoppas hon vill =) Reflexväst och allt har vi ju =)




Måndag/Skolan

Måndag.

Igår så va jag på kalas, va inte nåt kul direkt, satt i samma fåtölj i typ 3 timmar.
När man äntligen kom hem så bytte jag om och kastade mig i soffan framför tv:n med katter och en liten skål med cheez ballz =) göttigt!
Kollade på blåsningen sen på en film med Jack Nicholson i, kommer dock inte ihåg vad det hette.

Just nu sitter jag i skolan och har svenskalektion, inte nåt kul, håller på att jobba med författarböset, har ändå hittat rätt mycket fakta om henne, den författaren jag har valt av de som fanns kvar är Harriet Beecher Stowe.
Ska va klart nästa vecka, men e strax klar, känns gött ändå.

Sen när jag kommer hem kommer det bli lite lätt stressigt för jag e hemma typ kvart i 5 och då hoppas jag att maten e klar så att man kan äta i lugn och ro, sen kommer Mattis efter att han har slutat jobbet så ska vi ut och gå. Kommer bli stressigt ja.

Längtar så förbaskat mycket till Sonisphere!!!
Jag och Emelie beställer biljetter i slutet av veckan =D





Lördag/Lugn/AC/DC

Lördag.

Igår så blev det att jag, Emelie och Bella åkte till Vara på en liten fest, va inte så kul direkt, så vi va inte där allt för länge. Va gött att komma i säng.

Idag så åkte jag och mamma till Lidköping runt halv 10 tiden, hämtade upp mormor och åkte och fikade.
Så gick jag, Pernilla och hennes kille och kollade på balklänningar, men alla va fula i den butiken.
Så gick vi runt i andra affärer och kikade.
Jag blev superglad för att jag hittade den AC/DC t-shirten som jag har velat ha så länge, på rea =D gött!

Sen så åkte vi på kalas till Pernilla, för hon fyllde 18 år igår. Fick riktigt god mat! Potatisgratäng och kött på planka med massa grönsaker och frukt =) Inte fel.
Efterrätten bestod av tårta, hallonbomb, fast jag gillar inte tårta så jag tog ingen.
Sen åkte vi hem, va hemma strax efter 6.

Blir en lugn lördagskväll denna kväll, just nu kollar jag på Se upp för dårarna som går på tv4 Plus.

AC/DC

Torsdag/Lugn och trevlig dag

Torsdag.

Idag så blev man hemma igen, aj aj i/på foten, svullen bl.a. Så det har varit en lugn dag, tog mig en skön dusch,sen så traskade jag sakta men säkert över till Natha. Så åkte vi och hämtade Tommy på tågstationen.
Sen följde jag med de in en sväng, gossade med Hugo =) han va helt tokig, han älskar ju mitt hår, så han verkligen kröp in i det haha. Skrollan ville bara busa inte gossa.

Sen hoppade jag hem igen och bakade chokladfudgetårta, så kom Philip, Sabina, Emelie, Tove och Sara hit en sväng och fikade och hade det trevligt =)

Sen så har jag inte gjort så mycket, nu kollar jag på tv med Lucifer och Lucy =)

Jo just det ja! Mamma kom hem med ett nytt klädesplagg till mig idag =)

Ny!


Tisdag/Nytattuerad!!!

Tisdag.

Kom hem från Lidköping för en stund sen, med en fin tattoo på min fot =D blev himla nöjd!!
Men fasiken va ont det gjorde vill jag lova, men vill man va fin får man lida pin =P som det så snällt heter.
Nu gör det bara lite ont, men Micke (tattueraren) sa att jag ska va hemma imorn och "vila" foten, så blir ingen praktik för mig imorn, men på torsdag =)

Blev precis som jag ville ha den juh! =D =D Wihoo!
Har tvättat den (som han sa att jag skulle göra) och har smörjt in den nooooga. Liten gullig en =P
Efteråt så fick jag sitta och vänta på resecentrum på pappa som skulle hämta mig, på hemvägen så åkte vi en snabbis till mormor så hon fick se den =) Hon tyckte faktiskt att den va fin =)

Nu ska jag upp och ta plats i soffan och glo på tv:n och slappa =)

Ha det gött så länge! =)

Tattueringen

Tisdag/skolan

Tisdag.

Nu sitter jag i våran floristsal med Emma, förrut så gjorde jag ett armsmycke, har tagit kort men det ser mycket bättre ut i verklighet, kanske slänger ut en bild på det sen. Nu sitter jag och söker på en massa olika blomstersaker på datorn. Sitter och funderar ut på va jag ska göra för mer smycke, ett vanligt armband kanske.
Får se =P

Hittar inte så bra sidor på blomsterbös juh, skit oxå. På lunchrasten så va jag och Emma inne i stan och åt kinamat, himla gött! proppmätt för tillfället!

Vi slutar om 1 timme, då bär det av in till stan igen, då ska vi till Espresso House hade vi tänkt, Martina kanske ska med oxå, hon vet inte än. Så sen ska vi ta bussen till LIdköping halv 4, så ska vi till tattoostudion =)
Jag kan erkänna att jag e nervöööös!!!!

Jaja! hörs ikväll! då kommer det förmodligen in bilder på tattueringen =)


Måndag/Äntligen hem!

Måndag.

Nu sitter jag på tåget hem, äntligen!!!! ska blir riktigt gött att få komma hem och få i sig lite mat idag, jäkla skitmat i skolan! jag e vrålhungrig!
Har haft 2 timmars håltimme idag, jag, Martina, och Emma kollade på film, vi kollade på Cry Baby, de tyckte att den va bra =)

Hoppas att Andreas och Ellen fortfarande e kvar hemma, det tror jag nog att det e. Vore ju kul att träffa de innan de drar hem igen.

Ikväll har jag planerat att baka chokladfudgetårta =) Beror på ifall pappa vill köpa de ingredienserna som saknas, men det tror jag nog, han tycker ju om det oxå så.

Så har jag även hunnit till Apoteket idag, köpt mig Helosansalva, som jag ska ha och smörja in tattueringen med =) Gött, imorn gäller det! Nervööös!!!! Emma ska följa med mig =)
Pappa hämtar mig så ska vi åka en snabbis till mormor så att hon oxå får se den, hon e nyfiken som vanligt =P

Ikväll blir det en riktigt slapparkväll!!

Måndag/Sitter i skolan

Måndag.

Just nu sitter jag i skolan och har lektion, projekt och företagande, inte jättekul direkt tycker jag.
Men vi har redan gjort klart en arbetsuppgift, så duktiga vi e =P
Har med pappas dator till skolan idag, för att vi har en håltimma sen på 2 timmar.
Så har även tagit med filmer så kan man fördröja tiden.

Sen efter skolan ska jag och Emma till stan, jag ska köpa Helosansalva så jag har det till tattueringen imorn =)
Äntligen så kommer jag få den gjord imorn =)
Pappa ska hämta mig efter det så ska vi åka en snabbis till mormor för hon ville se hur den blev då.

Hoppas att Andreas och Ellen fortfarande e hemma när jag kommer hem, kommer hem typ halv 5,5.


Söndag/seg

Söndag.

Som sagt så har det varit en väldans seg söndag enligt mig. Har varit och matat Måns, han va jättegossig.
Sen så har jug såklart slappat i soffan. Innan mamma kom hem från jobbet så dammsög och moppade jag golven.
Så kom Ellen och Andreas strax efter 5, samtidigt som mamma.
Hon va busig hon. Jag, Andreas och Ellen traskade ner till mitt rum, så va Andreas så snäll och satte upp min nya fina spegel =) som jag har längtat så mycket efter. Så äntligen så hänger den där på väggen =P

Sen så spelade jag och Ellen bingolotto, vanna inte ett skit, men va ett nummer ifrån en bil och ett nummer ifrån en resa till Gran Canaria, kändes lite surt. Ellen tyckte det va roligt med bingo =)
Hon tyckte det va lite segt att behöva vänta på att få spela på bingobrickorna hehe.
Vi myste till det med varm choklad oxå =)

Sen så lekte vi lite med kameran, Ellen gjorde massa grimarser så tog jag kort, tog fina vanliga kort oxå.
Tyckte hon va kul.

Nu så har man kollat klart på Johan Falk, så ska ta med mig Lucifer och sova, e ju skola imorn =/ blääää!
En viss person retas med att ha en förbannat lång sovmorgon imorn plus att va ledig ett antal dagar, hmmm, gillar jag inte, jag vill ju oxå ha en lång sovmorgon =P

2 dagar kvar tills jag tattuerar mig!

Nya spegeln


Katterna mysde


Söndag/Rolig

Söndag.

Nu är datorn och tv:n igång, vaknade redan klockan 10 men somnade om till 11 så då va det väl lika bra att gå upp. Igår va det en lugn och mycket trevlig filmkväll =P =)

Nu funderar jag på va jag ska laga för mat, hmm får gå ner till köket och kika.
Är lite smått sugen på potatis, köttbullar, brunsås och lingon =)

Idag kommer Andreas och Ellen hit =D ska ringa och påminna Andreas sen så han inte glömmer min kära spegel, så ska jag spela bingolotto ikväll, för att jag ca så klantig och vann en nylott juuuuuhhh.
Nu ska jag fasiken vinna en bil eller en trevlig resa =P och hur stor chans e det då lr haha.

0 dagar jvar tills Andreas och Ellen kommer. =)

2 dagar kvar tills jag tattuerar mig =D

Bilder från fredagskvällen





Lördag/Lugn kväll kommer det bli

Lördag.

Igårkväll så kom Emelie till mig =) Så käkade vi lite chokladpudding sen åkte vi vidare hem till Bella =)
Hon va dock väldigt onykter haha. Vi åkte vidare till Vara,sen tillbaka till Bella. Så satt vi där och tjötade skit och hade trevligt. Sen så åkte jag och Emelie hem. Fick några flummiga kort haha, ( har inte lagt in de på datorn än, kanske slänger in några bilder här sen).

Nu kollar jag på reprisen på Let´s dance, har ätit lite mat.
Ska snart traska ner till mitt rum, måste städas! Barr överallt =S dumma gran.
Ikväll blir det en lugn kväll, ska inte ut nånstans,har inga pengar till det.

1 dag kvar tills Andreas och Ellen kommer! =D

3 dagar kvar tills jag tattuerar mig! =D

Fredag/Vad händer?

Fredag.

Idag så har jag varit i skolan, ska börja vara det för att kunna jobba mera med projektarbetet. Jag och Emma fick även svenskan klar idag, himla gött!
Vi slutade redan då 12:15 =)
Så då åkte vi in till stan en sväng sen åkte jag hem, lagade mat när jag kom hem.

Nu sitter jag här ensam hemma med 4 lata katter på en fredagskväll, mamma och pappa e bortbjudna.
Väntar på att Emelie ska ringa, hon ska la förmodligen ta bilen hit ikväll så får vi väl se va vi hittar på.
Vi kan ju faktiskt åka helt själva nu utan att fixa skjuts eftersom hon va så grym och klarade körkortet igår =D
Grattis till Emelie-pemeli!! <3
Ja, jag ska oxå fixa mitt körkort, har inte riktigt kommit igång med läsandet, men jag blir så irriterad när folk tjötar så in i H**v*te mycket på mig om det! Därför så drar jag ut på det. Så, då vet alla det, bla bla.

Ska kasta mig in i duschen strax oxå, ska även ta ansiktsmask *härligt*.

Förresten...
2 dagar kvar tills Andreas och Ellen kommer!! =D
och
4 dagar kvar tills jag tattuerar mig! =D





Får bli denna.


Onsdag/Praktik

Onsdag.

Praktik idag då, va hemskt lugnt, vi fick gjort massa bra saker, börjat plocka bort julsaker mm.
Gött att få bort det och få in lite vårkänsla =)
Det va jag, Sussie och JimJim idag, Sofia e på skidsemester.

När man kom hem så skulle mamma ha symöte, så jag och pappa fick oxå av den goda maten =P
Sen så har jag kollat på TV och löst lite sökord, inte gjort så hemskt mycket mer.

Nu ska jag söka lite mer sökord =)

4 dagar kvar tills Andreas och Ellen kommer! =)

6 dagar kvar till tattoo!


Tisdag/Skolan/Trött/Hängig/Sonisphere

Tisdag.

Imorse va jag nog inte ens vaken när jag gick upp alltså, så himla trött.
Blev inte piggare i skolan,började känna mig hängig =/
Men efter skolan så åkte jag ut till Överby där Therese va, fick åka med henne hem istället för att ta
bussarna och tåget =)
Vi kikade runt lite i affärer, men jag kunde dock inte köpa mig något, inga pengar för tillfället =/
Väntar på Lön, Matersättning och Studiebidrag. Allt kommer typ samtidigt.
Sen så åkte vi hemmåt, jag hoppade av i Vara, gick till Kristian för mamma va där så åkte jag med henne till
Herrljunga och solade. Det va hemskt skönt!
Somnade såklart haha =P Sen tog jag tåget hem, så hämtade pappa mig, så åkte vi till Vara och fixade lite
grejs sen åkte vi äntligen hem =)
Då lagade jag mat, hade inte ätit något på hela dagen och vi kom hem halv 6 =S

Så nu ikväll har jag bara tagit det lilla lugna, kollat på tv och pratat med katterna =P
Löst lite Sökord =) Ska jag strax göra igen.

Ska äntligen börja träna på Gym igen =D Så kul! Ska bara vänta tills de kära pengarna kommer så ska jag
fixa medlemsskap och medlemskort! Ska bli så gött!
Läääännnnggggttttaaaarrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så hände det en riktigt nice grejs nu ikväll, Emelie skickade och frågade om jag ville ha en plats i en bil
till och från Stockholm så att jag kan åka på SONISPHERE! Johnny ska ju dit så han sa att jag kan få en plats i
bilen, klart som fasiken att jag tackade ja till det! =D Happyface!
Så snart ska jag och Emelie boka våra underbara Sonisphere biljetter =D
Så niiiiiiiiiiiiiiice!

Ska nån av er på Sonisphere i år?

Förresten så e det exakt! 1 vecka kvar tills jag tattuerar mig! =D





Måndag/God mat/Tv/Varm Choklad

Måndag.

Idag så åkte jag och mamma till Vara och kollade på balklänningar =)
Jag blev totalt kär i en! Satt perfekt och va så fin, den va faktiskt lila =P
Ska dubbelkolla med Martina så att hon verklgen vill gå på balen, så att man inte köper
en balklänning helt i onödan. Men shit va snygg den va!!!

Efter det så tog vi en tripp till Vara Bagarn och fikade, varm choklad och negerboll,mumma!
Sen va tanken att vi skulle åka hem, men icke, mamma ville till Ann-Chatrine en sväng så vi åkte dit.
Blev en väldans lång sväng tycker jag.
Sen åkte vi och handlade lite mat, sen hem, vi va allt borta ett par timmar.

När vi kom hem så va Philip hemma, han fipplade vid datorn. Jag gjorde mat, ikväll blev det
Potatisgratäng och Grynkorv riktigt gott.
Nu sitter man i soffan och kollar på Paradise Hotel, har inte sett ett enda avsnitt så tänkte att jag skulle kika
och se hur det va, men det e ju precis som alla andra Paradise Hotel program/avsnitt som har varit de andra åren.
Inte riktigt min grej. Dricker varm choklad oxå, som vanligt haha!
Har kollat upp vad ett gymkort kostar i Herrljunga, har längtat efter att befinna mig i ett trevligt gym =)
Tänkte att jag ska försöka hinna med det, åtminstonde 1 gång i veckan.
Men har inte pengar riktigt än till det, får vänta till slutet av denna månaden. =/

Förresten så e det bara 1 vecka och 1 dag kvar tills jag sitter i tattueringsstudion och får en fin tattuering på min
fot! =D Nervös e jag hihi men men så e det =P
Emma och Martina ska förmodligen va med mig =) Känns gött det. Martina ska beställa tid då =)

Snart, snart ska jag orka ta mig ner och ta ansiktsmask och ta en snabb varm dusch.
Imorn hoppas jag att hinna med solning ^^
Beror lite på när jag slutar skolan och om Therese e kvar i Trollhättan så jag kan åka med henne hem =)
Så att jag slipper bussarna och tåget, så har ingen aning om vilken tid det blir solning för min del.






Måndag/Hemma nu

Måndag.

Kom hem från skolan för en liten stund sen, har ätit lite mat, mycket gott.
Gett katterna mat och pratat med de.
Är himla sugen på att sola idag, men så blir det nog inte tyvärr.
Mamma kommer hem strax efter 2, jag vill hitta på nåt, jag vill åka och kolla på balklänningar
men det ville nog inte hon.
Får la se vad man gör under dagen då.

Va ska ni göra under dagen?



Tessie




Söndag/Trött/Bingolotto

Söndag.

Igår va det tjejkväll hos Martina, trevligt, spelade charadspel, gick ju rätt bra till slut faktiskt.
Idag vaknade man upp himla trötter, hade bara lite ont i huvudet men det gick över fort.
Andreas kom inte idag =( så får vänta på min spegel i en hel vecka.

Ikväll har jag varit hos Mathilda, och ja det blev pensionärsvarning på oss, vi spelade bingolotto, haha!
Käkade goa chips till det och tjötade massa skit =) trevligt trevligt.
Jag vann faktiskt, fast inte värsta storvinsten direkt, utan en ny bingolott haha.
Så nu e man ju nästan illa tvungen att spela nästa söndag igen haha. Då får man ju hoppas att det e värsta
storvinsten på den lotten =P

Nu kollar jag på CSI NY och Lucifer ligger här bredvid och sover himla djupt.
Ska strax stänga av datorn och tv:n och sova, med tanke på att det e skola imorn =/
Usch och fy! Vill verkligen inte till skolan juh...

Bilder från gårdagen.
Så här såg jag ut den kvällen.








Lördag/Vad ska man göra?

Lördag.

Jahopp, lördag idag då, mycket trevligt =)
Men va händer? Har absolut inget planerat, men vill som sagt göra nåt ikväll.
Vill inte bara sitta här hemma och glo.

Kollar på repris nu på Let´s dance och Ozzy ligger här brevid.





Fredag/Tattueringstid/Bowling

Fredag.

Idag så va jag en snabb tripp i skolan, sen drog jag in till stan och åt på Max så hann jag med en snabb runda inne på Gina Tricot =) Jag fick faktiskt köpt mig två klädesplagg, handlade då upp mitt presentkort.
De e de som e på bilderna här nedan. =)
Sen tog jag bussen till Lidköping för att besöka tattueringsstudion Needles Of Pain.
Men när jag kom dit så stod det att det öppnade 14.00. En timme kvar då alltså.
Så istället för att frysa ihjäl så gick jag till Söderströms Café och tog mig en varm choklad med marsmallows i.
Himla gött va det, satt och läste skvallertidning.
När klockan blev 14.00 så började jag trippa tillbaka mot studion, hmm fortfarande inte öppet?
Så jag ringde det nummret som stod där och kom fram till Micke (tattueraren) som då hade varit på begravning =/
Men han frågade om jag hade möjlighet att dyka upp efter en halv timme, och ja det kunde jag sa jag.
Så jag satte mig och väntade på resecentrum tills klockan blev 14.40 då gick jag dit. Öppet =)
Visade han tattueringen, sa vart jag ville ha den, han sa " inga problem" =D
Så fick jag en tid den 19 Januari klockan 17.00 =D då ska jag få göra min första tattoo!
Frågade vad den kunde gå på på ett ungefär, han sa "en femhundring" trevligt tänkte jag =)
Men jag måste ju erkänna att jag e jävligt nervös!
Men som man brukar säga vill man va fin, får man lida pin. Han sa att det kommer inte ta så lång tid =P
Så snälla, håll tummarna för att det kommer gå bra!

Mamma kom och hämtade mig i Lidköping, så åkte vi till Mc´Donald´s för att mamma hade inte ätit något så
hon ville äta där, jag tog en Mc Flurry.
Sen åkte vi hem =) pratade med Emelie i telefon, vi båda va hemskt rastlösa, så kom vi på att bowling e kul (fast att vi bowlade i måndags). Så jag slog en pling till Philip och Sabina och frågade om de va sugna.
Det va de, Johan oxå, så jag ringde och bokade en bana i Vara.
Det gick bra denna gången oxå =) Jag vann första serien och Johan vann andra serien.

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och kollar på CSI Miami med mamma.
Ska snart ropa in Lucifer så att han kan gossa med mig =)
Tessie går ju inte att gossa med, hon springer ju bara runt och har damp typ.

Dödskalle linne


Party Linne Med Kedja


Bowling


Lucifer lägg märket till hur sur Lucy ser ut i bakgrunden








Torsdag/Solning

Torsdag.

Nu har jag kommit hem igen, har varit i Herrljunga och solat, så gött!

När man väl kom till tågstationen så tåget inställt,typiskt.

Så pappa fick komma och hämta mig där, så släppte han av mig hos Emelie, Anna kom oxå.

Så satt vi och tjötade lite skit.

Nu kollar jag på tv med mamma, pappa och Lucifer.

Imorn blir det till skolan en sväng.




Torsdag/Tattoo

Torsdag.

Ja en liknande sån här tattuering kanske hamnar på min fot snart. Fast inte rosa, utan svart,grå,skugging.

Tycker att det kan va fint =)

En vän som tattuerar kommer nämligen hem om 2 veckor, och hon sa att hon kan göra en om jag vill.

Hon har kunder hela tiden, tänk va kul.

Tänkte att det kunde va kul att ha nåt som hon har gjort, så därför på foten.

Vad tycker ni om den?? Skulle va väldigt tacksam om era åsikter och kommentarer.


Torsdag/Försovning av pappa/Solning

Torsdag.

Idag skulle jag ju till skolan egentligen, men så försov sig pappa så att jag missade tåget =S

Så jag ringde till mig lärare och sa som det va, och att det går senare tåg men att jag då skulle va framme

runt 12 halv 1, men då sa hon att det va ju ingen idé då så att jag ska komma imorn då.

Så att jag kunde va hemma idag då.

Snällt av min lärare, hon tyckte om att jag ringde och sa som det va iaf =)

Det va faktiskt första gången som jag missade tåget faktiskt, annars har jag hunnit med det varenda gång.

Jag hade ju planerat att jag skulle sola solarium efter skolan, men nu kanske det blir lite svårt.

Men har kanske skjuts upp till Vedum sen så ska jag och Emelie ta tåget till Herrljunga och sola =P

Hoppas bara att hennes fritidskort verkligen gäller, det går ut idag sa hon, men man ska ju kunna använda det

hela den sista dagen väl? Jaja, annars får jag väl åka själv och sola, fast inte lika kul.

Nu e man själv hemma, mamma och pappa jobbar. Fast Lucifer sitter här vid datorn oxå.





Onsdag/Hemmakväll

Onsdag.

Ja, det blev inte så mycket gjort denna dagen ändå, ikväll har jag lagat god mat iaf.

Potatisgratäng och Indiska köttfärsspett. Riktigt gott.

Kollat på Sprängaren på tv nu ikväll, haft en hög katter i soffan och varm choklad.

Har tagit lite kort på de =)

Har även fått ett MMS, inte varje dag jag får det så det va la lite kul.

Det som står på schemat nu innan läggningsdags är en varm och skön dusch och ansiktsmask =)

Imorn e det skola, blir nog inte så länge kan jag tänka mig.

Efter skolan har jag bestämt mig för att ta en tripp till de trevliga solariet i Herrljunga =)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Den goda maten Potatisgratäng och Indiska köttfärsspett



Varm Choklad



Ozzy



Lucifer



Jag trött




Onsdag/Vad ska man hitta på?

Onsdag.

Ja, idag då, va ska man hitta på?? Vill inte bara sitta hemma och glo, vill göra nåt idag, börjar ju skolan

imorn =/ blää! Fast inte jättelångt kvar tills helg.

Sitter här med Lucifer, men så hemskt rastlös. Kommer inte på nåt att göra direkt.

Är hemskt sugen på bowling igen hehe.

Gick ju så bra sist =P vann ju! Skriver la nåt mer senare säkerligen.


Tisdag/Solning/Pizza/Ny Kamera

Tisdag.

Åkte till Herrljunga med min Emelie och solade solarium idag =) Så himla gött va det.

Så käkade vi även lite pizza ;P Det förtjänade vi allt.

När vi hade solat klart så ringde mamma och berättade att hon hade köpt en kamera till mig =D

Fast den e lite hennes oxå. Fatta hur glad jag blev eller! =D Mycket trevlig kamera dessutom, 10.1 Mega Pixel.

Nu jäklar kan jag börja ta massa kort igen!

Hon hämtade mig i Herrljunga, så handlade vi lite mat i Vedum, så frågade hon om jag ville kolla på

Lises Mode & Present Jack & Jones. Varför inte tänkte jag.

Så vi trippade in dit, och hittade två längre t-shirtar =) Den som det står Rock Chic på har jag en sån fast mörkgrå

Så varför inte ha en sån fast ljusgrå =P Riktigt nöjd! Fynd!

Så åkte vi hem, Laddade kameran med en gång! Så den e färdigladdad, har testat tagit några kort.

Fick sms av Sofia, hon frågade om jag ville hänga med henne och Andreas till Göteborg på lördag, de skulle kika

i affärer, vet inte än om jag ska med lr inte, ska fundera på saken =)

Har ju fortfarande det där till godokvittot kvar på Gina Tricot på 100 kr.

Får väl se hur jag gör. =)

Så skrev Martina att hon ska till Lipz ikväll i Trollhättan, men jag kan ju tyvärr inte hänga med, har ju ingen skjuts

=( tråkigt, annars hade jag gärna följt med.

Ikväll vet jag inte riktigt va jag ska göra, e rätt sugen på att hitta på nåt. Det e ju nämligen inte många dagar

kvar tills skolan börjar =/

Rock Chic



Black



Nya Kameran Fast Svart!





Måndag/Bowling

Måndag.

Idag på dagen har jag inte gjort mycket, pratade med syssling och emelie i telefon.

Så bestämde vi oss för att spela bowling i Lidköping =)

Vi fick en bana halv 7 denna kväll, så jag åkte till Emelie redan halv 4 för mamma skulle åka och jobba

då så då fick jag åka med i den svängen.

Pernilla och Mikael kom och hämtade oss vid stationen med bilen annars hade vi inte hunnit så bra i tid.

Bussen va lite seg på att köra nämligen.

Men det va kul att bowla, jag måste ju dock intyga att jag vann! =D =D =D

Så stolt jag är! haha =)

Sen åkte vi hem, gick en sväng i Vedum sen till Emelie, kollade tåg till Herrljunga, hur de går för imorn ska vi

till Herrljunga och sola =D Hann inte med det idag ju =P Så bestämde vi oss för att vi ska fläska pizza oxå.

Det förtjänar vi stort! Men men ha det gött så länge!


Söndag/Larv/Hem/Film

Söndag.

Idag vaknade man upp i Larv. Va ju inte alls nåt pigg efter gårdagens bravader med Emelie och Bella.

Men fy satan! va kul vi hade =D

När Mattis skulle skjutsa hem mig, så tro fan att hans bil hade pajat =/ Det verkade inte va batteriet sa han

utan nån annan grejs, typiskt nu på vintern, när man verkligen behöver bil.

Vet inte hur det har gått, men den e nog tyvärr fortfarande paj.

Så mamma fick komma och hämtade mig, så vi han äta lite innan hon kom.

Kom hem, tog det lilla lugna, pratade med mina missar =) Kollade på tv mm.

Nu ikväll har jag kollat på film med grannen och hans vän =) Vi kollade på Brüno och Mina,Jag & Irene.

Men fy satan, va sjuk Brüno filmen va lr =O Helt störd juh!!!

Det va då första och definitivt sista gången jag såg den vill jag lova!

Herregud!!!

Oscar va snäll och stämde min gitarr oxå när han ändå tänkte spela så hehe. Slipper ju jag.

Men men, nu ska jag knalla ner till rummet och städa lite snabbt, plocka in kläder i garderoben bl.a

sen ska jag soooovaaa! Imorn vill jag åka till Herrljunga och sola! Hoppas bara att det finns nån som kan

köra mig till tåget och hämta mig vid tåget, men det löser jag imorn.

Söööv Gööött!


Lördag/Backstage/Larv

Lördag.

Denna kväll tillbringade jag med Emelie och Bella på Backstage i Trollhättan =)

Väldans trevlig kväll va det, fick en helt okej plats precis bredvid baren, härligt!

Happy Hour, så då passade man ju på att handla ;P gött!

Det va andra gången jag va där, lika trevligt som första gången =P Första gången för Emelie och Bella.

De gillade stället =) så det blir definitivt fler, många fler besök dit vill jag lova.

Tjötade med lite annat folk som va där, trevligt trevligt.

Visade sig att en tjej och jag känner samma person, en som gick ur florist på min skola förra sommaren.

Sen gick vi från Backstage runt halv 2 tiden, skulle gå till Resecentrum där Emelie Ferrarini väntade med bilen.

Men det va hemskt kallt att vandra dit, mellan alla snödrivor, de hade ju bara skottat små gångar som man

fick snirkla sig igenom och bla bla. Men vi kom fram till bilen till slut, varmt och gött.

Men så körde vi fel, fel håll haha. Så jag fick förklara vägen till min skola, så fick vi utgå därifrån, det gick

fint =) Kom på rätt väg, men fasiken va halt det va då!

När vi väl kom fram till Vedum så hämtade jag mina saker hos Emelie sen åkte jag vidare till herr Mattis.

Som låg vaken så snällt ^^

Men men, den kvällen måste som sagt göras om flickor! Bella har lite flummiga kort på Facebook.


Fredag/Larv/Hemma

Fredag.

Ja idag så vaknade man upp i Larv, firade nyår där igår, med Mattis och Green.

Det va ett väldans lugnt nyår, vi lagade mat, bakade, drack lite gött, tjötade skit och spelade typ.

Mycket trevligt faktiskt =) Givetvis drack vi skumpa vid 12-slaget. Nån fransk skumpa.

Det skjöts raketer överallt runt omkring, vi hade tyvärr inga.

Idag då, så har jag inte gjort så mycket, kom hem runt halv2, så har jag knappt gjort nåt vettigt.

Men lite smått rastlös e jag som i vanliga fall.

Har funderingar på om jag ska åka med mamma till Lisch imorn, men vette fasiken om man orkar upp, men

det e ju alltid trevligt att kika runt i affärer.

Men det e ju inte lika roligt att kika själv tycker jag inte, så det e la det som e problemet.

Jaja, får la se hur man gör.


RSS 2.0