Tisdag/Solarium/Göteborg

Tisdag.

Idag har jag grejat och hållt på med lite olika saker. Åkte en sväng till Herrljunga oxå, solade solarium en liten stund, det e så gött! Slappnar av av det oxå =)

Har grejat med min HTC, lagt in lite musik =) Tagit kort och fört över de på datorn mm.
Sitter ju på ett tåg om ungefär en timme på väg till Göteborg till Emelie och Johnny =) Då måste man ju ha bra musik att lyssna på, har även köpt en tidning =)
Pizza står tydligen på menyn ikväll =) mums! =)

Idag så fyller Josefine år! Grattis! =)

Jag och Lucifer =) Taget med HTC:n


Min gosekatt! LUCIFEEEEER! =) <3

Måndag/HTC/REA/Planteringsbord

Måndag.

Igår så kom ju Andreas och hade med sig sin HTC, och nu e den MIN! =D Happy, Happy!!! En helt underbar mobil! Supernöjd!!!!!!! =D

Min HTC



Idag så har jag och mamma varit hos Kristian och ätit mat med honom, det blev friterad kyckling =) Sen så blev det även lite glass =P ( ovanligt ). Sen så åkte vi och hälsade på mammas vän en sväng. Sen innan vi åkte hem så hick vi in på Lises och kollade, rea där. Fick en fin lång tröja, passade jättebra med skinnleggings =) Rosa e den oxå, sensation!!! haha!

Den rosa tröjan


Igår så flyttade jag och pappa planteringsbordet till sin plats. Blev perfekt!

Planteringsbordet






Nu ska jag tvätta och greja lite. Ikväll ska jag köra mamma på symöte, åker till en vän och är där så länge tills hon ska hämtas. Imornkväll så ska jag åka till Göteborg till Emelie och Johnny =) Få se hur de bor. Så åker vi hem på onsdagen ihop. Får se va vi hittar på för nåt.

Söndag/Cruising/Mobil

Söndag.

Igår så blev det Lidköping ändå till slut! =) Men fick ta mig till Lidköping själv, fixade skjuts, Brink kördemig till Lidköping. Så åkte jag direkt till Motorgår´n. Så väntade jag där på Fredrik, Kevin, Micke, Leine och två till. =)
Behövde absolut inte vänta länge. Drack mitt vin i bilen på vägen in.

Så kom de så träffade vi massa folk, mycket trevligt va det kan jag lova! Åkte med de hem i Cadillacen =) trevligt, trevligt! hamen!!!

Idag så har jag inte gjort så värst mycket än, varit uppe i Vedum med mamma en sväng. Ska åka upp igen om ett tag, hålla Helena sällskap ( hon som jobbar på Harmoni ) =) De har satt upp ett tält i Vedum, där de säljer ut från nästan alla affärerna i Vedum, billigt typ outlet =) Så tänkte att jag kan ju hålla henne sällskap. =)
De skulle va där till fyra, så behöver ju inte åka riktigt än.

Sen ikväll kommer Andreas hit, då ska han ha med sig sin HTC, som jag ska kika på om jag vill ha. Så får vi se hur det blir med det, behöver verkligen en ny mobil, blir tokig på min, och alla andra blir oxå tokiga. =P
Så får vi se hur vi löser det.

Längtar till tisdag, för då ska jag åka till Götet för att sova över hos bästa Emelie!! och Johnny. Så åker vi hem tillsammans till Vedum på onsdagen =) Kan bli nice! =)

Fredag/Kvällen/Bilder från Liseberg

Fredag.

Vet fortfarande inte hur det blir till kvällningen för min del, Kevin och de hade fullt i Cadillacen, väntar på svar från Tommy ifall det finns en plats kvar i den bilen de ska åka i. Det e nämligen cruising i Lidköping ikväll! Vill väldigt gärna åka med! Så kuuul! Hoppas hoppas hoppas!

Jag har varit duktig och städat iordning här hemma, fixat lite i mitt rum. Va hos Philip förrut och hälsad på en sväng oxå. han och Sabina e barnvakt åt Isadora.

Här kommer några bilder sen dagen på Liseberg.







Vi hade lite tråkigt på bussen =P


Signe hade på sig en hemskt fin tröja =)


En trött Lucifer och en trött Ozzy

Torsdag/Sätila/Liseberg/Lugnt

Torsdag.

Idag så åkte jag ju som ni vet till Sätila. Tog ju med Ellen till Liseberg igen =P Fast denna gången visste hon inget! Följde med Josefine och hämtade Ellen på dagis, då blev hon glad med tanke på att hon inte ens visste om att jag hade kommit till Sätila =)
Sa bara till henne att jag och hon skulle åka iväg en sväng senare. DÅ började hon att fundera haha.
Sa ingenting om vart vi skulle. Så tog vi bussen till Götet, hon somnade, väckte henne när vi va i Götet, först då fick hon se/veta vart vi skulle =) Det gillade hon!
Denna gången åktes det inte mycket, hon åkte bara 2 saker själv. Finns fortfarande åkkuponger kvar, kanske blir en tredje gång på liseberg med henne =)
Vi va ju så duktiga och vann stjärnvinst denna gången oxå! =D fast denna gången på dumlehjulet =) inte fel =P så vann vi även 2:a vinst på plopphjulet och 2 st små gossedjur i sån där klo.
Sen tog vi bussen hem till Sätila igen. Allt gick super denna gången oxå =) Skulle va kul att hinna åka dit en tredje gång faktiskt, då kan vi ju kanske va smarta att åka grejer först och sen spela, så man inte behöver tänka på bärandet och vart man ska göra av grejerna =P E rätt sugen påt!
Nu sitter jag här och gör inte mkt, tar det lugnt. Ska kika mer på tv:n hade jag tänkt. Imorn tar jag och åker hemåt, så får man se va jag väljer att göra med denna helgen.
Kommer att lägga in några kort från våran dag på Liseberg, troligtvis imornkväll =)

Torsdag/Åker bil/Sätila/Liseberg

Torsdag.

Blev lite ändrade planer, e på väg till Sätila redan nu, skulle egentligen åkt tåg vid 4-tiden. Men mamma kör mig dit istället. Gött det.

Så ska ta med mig Ellen idag till Liseberg hade jag planerat. Hon ska hämtas på dagis 2 av nån. Liseberg öppnar 3 så får se vilken tid vi åker dit. Ska bli kul, än så länge e det fint väder. Har ingen aning om vart vi e nånstans nu. Framme nån gång.

Ska sova över oxå, åker hem imorn. Förhoppningsvis så kommer Emelie hem imorn!!!! =D Kanske hon visste inte riktigt än, hoppas!!!

Onsdag/Tråkdag/Kalas

Onsdag.

Igår så åkte jag, mamma och en till på bilbingo, va supernära på att vinna 2000kr, hade ett nummer kvar, 79 och då ropar de ut nummer 78!!! då tutar det en! Då blev jag sur.

Idag har jag fixat planteringsbordet med de grejerna som ska va där mm. Nu e det enda som saknas att flytta det till den plats det ska stå.

Ikväll ska jag och mamma på kalas, så ska göra mig iordning snart, e seg idag. På grund av vädret tror jag nog.

Måndag/Målning/Annat

Måndag.

Idag så hade jag absolut inget att göra, inget inplanerat, blev såklart rastlös. Fixade lite här hemma, vattnade blommor inne/ute. Så tog jag tag i att måla mitt planteringsbord, andra omgången så det va gjort, måste måla det en gång till så att det verkligen tål att stå ute. Vill ju börja fixa till bordet med alla de andra grejorna nu. Så imorn ska jag försöka komma upp i tid, typ runt 9-tiden så jag hinner med lite saker, så då tänker jag ta och måla sista gången, så kommer det definitivt va torrt tills på onsdag. Ska nämligen till Sätila imorn och sova över.

Nu börjar det verkligen bli segt att bara gå hemma, längtar sååååå mycket tills jag får börja på Harmoni! Få hålla på med det jag gillar och vill, BLOMMOR!!! Får förhoppningsvis börja i september =D Men innan det så måste jag in på ett trökmöte på arbetsförmedlingen....blööööh!

Vill så gärna flytta snart oxå, skulle va skönt faktiskt, få lite eget, som bara e mitt typ. Vill hitta en trevlig lägenhet i Lidköping, där vill jag bo. Men först måste man ju ha råd med att flytta oxå... så det lär ju inte hända än. Men nån gång så händer det! det har jag bestämt! Gärna på Skaragatan, nära till precis allt!

Så längtar jag även tills jag fyller år ( tyvärr ett bra tag kvar ), i oktober, men känns som att det kommer gå fort dit, det e ju som sagt snart september. Hösten kommer krypande, jag gillar hösten!

På lördag så e det cruising i Lidköping, har blivit tillfrågad om att åka med i en Impala, men måste kolla upp det om den människan kommer ihåg att hon har frågat mig, annars blir det dumt. Om det e så så får jag fråga mina grannar om jag får åka med dom i sin Dodge coronet. Får se närmare helgen.

Har ju smidit lite planer de sista dagarna här... om att jag ska ta med Ellen en gång till till Liseberg, innan det stänger. Men denna gången så har jag planerat att det ska bli som en liten överraskning för henne, åka till Sätila och hämta henne så tar vi bussen in till Liseberg så får hon se när vi kommer fram vart vi kommer att vara. =)
Får ju bli rätt så snart, typ kanske nästa vecka, beror ju på vad de har planerat och om jag har börjat på Harmoni då lr inte, har ju typ fullbokat denna vecka själv.
Men det löser dig säkert! Får vi hoppas på.

Måste träffa min underbara Emelie snart oxå! När hon får ledigt, har inte träffat henne på minst 1 månad, om inte mer! =O Känns knepigt det däringa. Men det blir väl snart.

Nu ska jag pallra mig upp och slänga in en dvdfilm och kika på, och sen sova givetvis. Jag som ska försöka komma upp i någorlunda tid imorn, haha!

Söndag/Trevlig helg/Pysselsöndag

Söndag.

I fredags så va jag med Jonna en sväng på kvällen, trevligt som alltid. Sen så blev det så att jag va chafför åt några andra till Lidköping, vi blev kvar i Lidköping ett bra tag, kom hem vid halv 5. Men det va faktiskt en trevlig kväll.

Igår så sprang man omkring åt alla håll och kanter här hemma, vi skulle ha kräftskiva på kvällen. Så gjorde iordning en hel del inför det. Hemskt trevlig kräftskiva faktiskt, fast de däringa snappsarna va ju inte det godaste som jag har druckit iaf, det kan jag lova er. Tog tyvärr inga bilder, fast jag har en bild på lilla Signe =) Som jag tog tidigare på dagen.

När kräftskivan började lida mot sitt slut så åkte jag till vänner i Levene på fest, bröllopsfest faktiskt, trevligt va det, men jag blev hemskt trött rätt så fort, mobilen dog, kunde då inte ringa och kolla om skjuts hem (kan inte nummren i huvudet), ingen laddare i närheten så blev så att jag fick sova hos kompisar. Får tacka Malin igen för att hon körde mig från Vara till Levene =)

Idag då, söndag. Mamma hämtade mig i Levene, vi drog in till Vara, köpte oss varsin glass =) Sen åkte vi hem. Blev hemskt rastlös (som vanligt) så funderade på va man kunde göra denna söndag. Kom på till slut va jag kunde göra, att jag inte kommit på det tidigare! Jag ändrade om det lilla lilla badrummet på övervåningen! =) rensade skåpet, slängde ut det, in med hyllan, upp men korgar på väggen, i med grejor i dom, skruvade upp den där toarullshållaren, fyllde hyllan med olika saker. Blev en hel ullaredskasse med skräp...

Blev rätt glad när jag hittade en locktång, precis en sån som jag vill ha! Då visade det sig att den har legat där, i det där skåpet heeeeela tiden, och mamma säger inget om det?! =P rätt nöjd nu faktiskt. Inte för att jag lockar håret var och varanann dag haha men ändå!

Jag tycker att resultatet blev hemskt mycket bättre än va det va innan! (Tog ju tyvärr ingen före bild) men efterbilder blev det.



Ikväll har jag kollat på film, på Pirates of the carribean-at world´s end. Den e superbra tycker jag, alla de filmerna e bra. Kollade på dead man´s chest igår, har tyvärr inte första filmen på dvd =(

Nu ska jag stänga av datorn och sätta på en annan film och kolla på har jag tänkt, kommer förmodligen att somna till den, brukar bli så. Ska även se ifall Lucifer vill komma in och hålla mig sällskap. Gosekatten!




Onsdag/Föregående dagar/Morgondagen

Onsdag.

I lördags så va vi i Sätila på lilla Signes dop =) Det va trevligt det! Men hemskt varmt. Fick några bra kort. Själva dopet höll inte på så länge i kyrkan, efteråt drog vi hem till Andreas o/c på fika och hade det trevligt =)
Av mig fick Signe ett halsband, en nallebjörn =)

På kvällen så åkte jag med Fredrik, Kevin och Leine till Almesåsen på Rocka Billy =) Vi åkte i Leines fina Cadillac! =D
Så kul!!!! Träffade några man kände där. Blev aldrig så att jag och Kevin gick in utan vi va kvar på parkeringen istället, allt folk va ju typ där så.
Men som sagt, det va en hemskt trevlig dag/kväll/natt!!!

Igår så va jag och Ellen på Liseberg! =) Vi hade jättekul där. Spelade på massa hjul och åkte lite grejer =)
Vi vann faktiskt stjärnvinst på marabouhjulet! =D =D Jag och Ellen blev superglada! Då hade vi bara varit inne i ca 10 minuter så vi gick och låste in våra grejer i ett stort skåp =)
Ellen ville gärna vinna på daimhjulet oxå så vi gick och spelade på det, och ja då, då vann vi första vinst! En daimpåse =) Sen så drog vi upp två stycken gossedjur i sånna där klomaskiner, drop upp de två samtidigt.

Så vi hade en del att bära på när vi skulle lämna Liseberg. Men det va det lätt värt! =) Måste verkligen göra om en sån dag med Ellen =)

Ellen med marabou


Jag och Ellen när vi åker Sagoslottet


Denna dagen så har jag åkt med mamma och Philip till Falköping, de köpte fiskar till Philips stora akvarium. Sen åkte vi hem till Philip, mamma lagade mat, gött!
Sen åkte vi hem till oss, jag slängde i kräftburarna i dammen "sjön" här hemma, så får vi se imorn om det har trillat in några knäppa kräftor. Kvällen ägnade jag åt att tvätta, snabbvaxa min bil och så tog jag även det mirakulösa medlet Bumper Shine på det svarta, blev som nytt! Strax ska jag åka upp till Vedum, till stationen där Sabina kommer med tåget så åker vi hem till Philip, så e la jag där en sväng.

Imorn så ska jag och mamma åka en sväng till Lisch, handla mat mm. Så ska vi hämta en dräkt åt Josefine som de ska ha på en möhippa lr nåt. Sen på kvällen så ska jag och Sofia åka till larv och spela bilbingo igen hehe. Måste ju vinna nån gång ju ;)

Fredag den 13:e

Fredag.

Ja, jag nämnde ju i förra inlägget att det e ju denna kära fredag den 3:e idag. Det har hänt en grej faktiskt. Inte världstor men en grej har hänt! Jag plockade ur disken ur diskmaskinen förut och ja tro fasiken att jag tappar en kopp!

Det va min otur idag...än så länge iaf...

Bildbevis på eländet!


Fredagen den 13:e haha

Fredag.

Igår så va ju jag och Kristina på bilbingo, tro fan att man inte vann ett endaste litet öre denna gången heller, det e då faaan det. Vill vinna massor!

När jag kom hem så skulle jag göra kor med bröd till mig, jag la korvbröden på diskbänken, katterna va inne, men tänkte det att de kommer ändå inte hoppa upp och sno det för katter äter la enna inte bröd tänkte jag.
Gick upp en sväng. När jag kommer ner så sitter Tessie och käkar korvbröd! =O =P Katter äter la inte det va jag vet. Hon e allt en riktig liten tjuv hon.

Har bildbevis!

Tessie äter korvbröd


Idag så e det då fredag, den 13:e. Så kallad otursdag. Än har det inte hänt nåt otursaktigt. Men va skjutton händer denna fredag??? Har inte nåt planerat. Så sugen på att hitta på nåt. Behöver inte va nåt speciellt direkt, bara jag får hitta på nåt! Längtar ju som attan tills imorn! DÅ e det Signes dop =D

Det e ju trökväder ute oxå, tycker att det kan spricka upp och bli värsta solskenet nu! Bort med alla moln! E hemskt arg på  min bil oxå ju, vattnet i kylaren bara försvinner spårlöst nånstans! Helknäppt! Tommy kollade på´t igår, men så absolut inget. Ska ut och kika på´t nu, se om det finns nåt kvar över huvudtaget så jag kanske kan ta mig en trip upp till Vedum, hälsa på Philip typ.

På tal om annat. Jag e så himla godissugen så jag vet inte va! Tänk va gött det hade varit med en Marabou nu! Men jag har ju slutat med godis...igen! haha! Har gått bra än så länge =) Äter fruktsallad exakt varje dag! *stolt*

Men men, ha det gött så länge!!! =)


Torsdag/Salong Lillan & Martina/Bilbingo

Torsdag.

Alldeles strax ska jag åka upp till Vedum, till Salong Lillan & Martina. Martina ska kippa mig idag =) Blir väl toppning, lite smått uppklippning, urtunning och luggen ska fixas till. Så har man det fixat innan dopet som e på lördag.

Sen får jag se va jag hittar på. Ikväll ska jag och Kristina umgås. Vi har planerat att åka till Larv på bilbingo hehe, jag ska vinna massor har jag planerat =) Får se hur det nu kommer att gå...

Det e det som jag har planerat. Men nu ska jag dra upp till salongen och få håret fixat! hej!

Måndag/Trökväder/Trip till Lisch

Måndag.

Ja idag e det ju världens tråkigaste väder! Hatar detta väder!!! Finns inte nåt att göra heller typ.
Men ska ta en trip till Lisch med Louise iaf, så har man nåt att göra. Kan tyvärr inte handla nåt för jag har inga pengar =( faan, hatar det. Men man kan ju alltid gå och kika i affärer ändå.
Kanske blir så att vi solar solarium oxå. Får la se när vi kommer till Lisch.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Med en gång! Hörs säkerligen senare!

Söndag/Gårdagen/Kalas

Söndag.

Igår så va det lördag, hade inte planerat nåt. Satt i Kristian och Tinas lägenhet och slappade. Så ringde Kristina och ville att jag skulle komma till en bygdegårdsfest som hon va på. Funderade på hur jag skulle göra lr inte, hon hade skjuts till mig och allt. Men jag tog bilen själv och åkte till och kollade läget. Det va ju inte superkul, men bättre än att sitta själv och uggla. Så stannade kvar. Körde hem Matti och Kristina sen åkte jag och sov.

Jag och Kristina




I torsdags så va jag på torsdagsklubben med Jonna =) fy skam! va kul det va! =) Riktigt sköj!
Plus att det va en hemskt lyckad kväll ;) enligt mig =) Kunde inte bli en bättre kväll. Happy happy!

Så här såg jag ut på torsdagsklubben




Jonna




Drickbart




Blåmärke på min fot efter att en idiottjej hoppar ner från en chen rakt på min fot med världens klack! Typ blå/grått i fram och fortsätter uppåt på foten med en nyans av typ ljusgrått/grönt, plus att det gör rätt ont. På måndagsklubben.


Har glömt att visa min nya fina militärväska


Idag då. Va och hämtade mormor i Lidköping, Philip hade ju sitt kalas ilväll. Så va man på kalas där. Sen hämtade jag Kristian och Tina på tågstationen i Herrljunga, de har varit på Sonisphere Festival. Så åkte vi tillbaka till Philip.
Sen körde jag hem de till Vara. Så åkte jag hem och lagade en helt underbart gó köttfärssås =)

Nu ska jag vandra ner till mitt rum och rensa garderoben, eller mest ordna till i den bland alla kläder, vet ju inte nåt hur jag har det längre så tänkte att jag måste fixa det.



Fredag/Seg idag/Nya kläder/Lugn Fredag

Fredag.

Här kommer bilderna på det nya =)

Örhängen-fynd! 10kr!


Kjolen


T-shirten


Nåt sånt här e det tänkt ihop


Skjortan



Fredag/Jag e glaaaaaad!!!!/Nya Grejer

Fredag.

jag e superglaaaaad på grund av en grej!!! Men det skriver jag ju inte här hihi =P

På tal om helt annat, slänger in ett par kort på nya grejer här lite senare =) Så får ni se =)

RSS 2.0