Onsdag/Lisch med mamma/Ginza/Målning/Filmkväll

Onsdag.

Idag så gick vi upp halv 11 typ, gjorde oss iordning så drog jag och mamma till Lisch. Först åkte vi till mormor, där Andreas, Josefine, Ellen och Signe va. När vi satt ute på altanen så kommer det en igelkott och vandrar fram. Läskigt! Den reste alla sina taggar! De tog med mormor ut på en utflyckt =)

Jag och mamma åkte in till stan. Hade tänkt att vi skulle äta på Rhodos, men så gick vi förbi en kinarestaurang, så vi smet in där istället och åt =P Men shiiaaaat! va mycket mat jag fick, lätt att det va till två pers! Gött som fan va det! Nice! =)

Sen knallade vi vidare och kikade i en massa affärer, lr kanske snarare "rullade" fram till affärerna. Fick lite grejer av mamma inne på Gina Tricot =P Hon visade vissa grejer, jag provade =)
Jag fick: En militärbikini, ett linne, svarta tights och en zebraklänning! =D Fantastiskt! Allt e supersnyggt! Tycker jag iaf, sen va ni tycker, det e eran ensak, jag gillart! =) =D
Bilder blir det sist. Mamma handlade oxå till sig, för en gångs skull, jag hämtade hon provade =) Så hittade vi även ett assnyggt halsband inne på Lindex, som vi ska ha ihop =)

Efter att ha vandrat runt i affärer så åkte vi ut till Skogshyddan och köpte glass, där fick vi en ekorre på besök =)

Sen på hemvägen svängde vi av till Ginza =) DÄr handlade vi oxå =) En box med Tratten & Finkel, Ronny & Ragge och S.W.I.P snutarna. Luftskottet som sprängdes ( Har alla tre nu ), A night at the Roxbury.

När vi kom hem så va vi inte så pigga direkt, men jag hade lovat att måla brädor till Ellens lekstuga, så då gjorde jag det med en gång, efter det så tvättade jag min bil =) Sen va jag seg. Slog en pling till kära Ferrarini =) Så kom hon hit och vi hade filmkväll, ytterst trevligt! =D Blev visst lite negerbollar och chips till, så nu e man rätt mätt asså! Men har varit en väldigt trevlig dag/kväll!

Imorn på morgonen så ska jag åka hem till Kristian, där Ellen väntar. Ska va barnvakt =) Vi ska la va hos Kristian ett tag, men sen får jag se va jag hittar på för kul med Ellen =) På kvällen och natten ska jag va shafför.

Igelkotten


Halsbandet


Bikinin


Tightsen


Zebraklänningen


Linnet


Filmerna




Torsdag/Trökväder/Tåg/Bilbingo

Torsdag.

Idag e det väldigt tråkigt väder ute måste jag säga, mulet och grått, jag vill ha sol! Så e det bara.
Emma kommer till Bitterna idag, hon ska ta ett tåg till Herrljunga så hämtar jag henne där, va huuuur länge sen som helst jag träffade henne. Ikväll ska ju jag och Sofia på bilbingo, Emma ska oxå med. Sen får la vi se om mamma ska med hon oxå.

Ska åka iväg till Vedum och Vara om en stund, mata Philips fiskar och Kristian och Tinas katter. Får se om det blir i samma sväng som jag ska hämta Emma, beror ju på vilket tåg hon tar vill säga.

Det e väl det enda jag ska göra idag/ikväll, va jag vet än så länge. Man vet ju aldrig, kan ju dyka upp va som helst. Brukar ju bli så.

Onsdag/En liten road trip

Onsdag.

Förrut så gjorde jag och Sofia en liten road trip till Skara till Jula. Jag köpte Ed Hardy grejer till bilen =) Ska bli en riktigt fin Ed Hardy bil. Jag älskar Ed Hardy saker =) Blev så glad när jag upptäckte på julas hemsida att det finns massor av Ed Hardy saker till bilen! =D =D Kunde ju inte köpa allt, har inte råd till det, men det blev en rattmuff, en wonderbaum och ett stort solskydd till bakrutan =)

Rattmuffen


Solskyddet


Wonderbaum


Visst e det fint!? =) De tre grejerna köpte jag idag =)
Finns som sagt mycket fler grejer som jag vill ha =)

Denna låten tycker jag e bra, lyssna, ni har säkert hört den, men ändå =)
Adam Lambert-What do you want for me
http://www.youtube.com/watch?v=BovthPByLTo

Onsdag/Shafför/Lägenhet/Bilbingo

Onsdag.

Igår så blev det så att jag va shafför åt några pers till och från Lisch, det gick bra. När jag hade släppt av dom utanför Stadt så åkte jag typ 10 meter så blev jag invinkad av polisen för nykterhetskontroll haha. Men det gick fint det. Lite flummigt bara med tanke på att jag inte har haft mitt körkort alls länge =P

Åkte iallafall tillbaka till Vara, lånar Kristian och Tinas lägenhet medans de e i Grekland och har det gött. Lagade mig lite mat, kikade på tv och på datorn. Sen så va det bara att sätta sig i bilen igen och åka och hämta dom.

När jag kommer fram till Stadt så står det 2 st brandbilar utanför, och allt folk stod utanför. Fick reda på att det inte va någon fara, att brandlarmet bara hade gått igång.

Känner att det va en väldigt händelserik kväll/natt för mig igår.

Vaknade för en timme sen, lite trötter e jag än. Kollar på tv, Design Simon & Tomas. Ska strax fixa lite mat till mig, så ska jag se vart Fluffy och Maja e nånstans, de ligger säkert och sover, de vill ju säkert oxå ha mat.

Imorn så ska jag och Sofia åka till Larv och spela bilbingo hehe, ska vinna en massa pengar har jag bestämt. Så får väl se hur det går =)

RSS 2.0