Fredag/Löshår/Lisch/Fest!

Fredag.

Idag så åkte jag till Agge det första jag gjorde, vi satte i löshåret så att hon skulle kunna klippa till det. Det blev bra =) Väldigt, väldigt ovant vill jag looova! Första gången i hela mitt liv jag testar det, det e med clips.

Sen åkte jag till Lisch med Emelie S =) vi gick och käkade på Rhodos, så gött! Sen gick vi till Gina Tricot och skulle se om man hittade några fina kläder till kvällen =)
Jag köpte ett linne som både va leopard och militär =D Så fint! och en kjol som jag ska ha till.
Sen gick vi och köpte viiin! Sen så tog vi tåget hem.

Nu sitter jag hemma hos Emelie S, har sminkat oss och dricker nu vin =) Ska byta om till mina fina nya kläder snart! =D ska gå och möta Kristina och Jennifer, de ska oxå med =D

Ne nu måste jag sluta skriva här ha det gött!!!!!!!!!!!!

Fredag/Sätila/Hemmakväll troligtvis

Fredag.

Idag så åkte jag och mamma till Andreas, Josefine och Ellen =) Trevligt. Vi åkte med Andreas när han skulle lägga i båten, mitt uppe i allt så skulle jag hjälpa till, han tyckte att jag skulle gå i vattnet med mina fina skor haha! Bryggan som man brukar typ stå på och ta emot båten när man släpper i den så den inte sticker iväg låg just i detta laget under ytan haha så då skulle jag rycka in. Så Andreas hoppade i båten så slängde han i land sina gummistövlar till mig som jag tog på mig och klaffsade i, sen skulle jag ballansera på den där båtkärran som va hal med för stora gummistövlar haha! Mamma och Ellen skrattade rätt mycket kan jag säga, där missade ni något kul asså!

När vi kom hem så lagade mamma den goda maten med pasta, bearnésås och kyckling ( igen ) hihi men den e sååå god!!!

Nu så har jag bakat mumsiga kakor! Fick receptet av Josefine, har inte riktigt vetat vad de hette. Några goda kokoskakor med choklad e det iaf!

Receptet!

Choklad & kokosgoding
Ugn 200 grader ca 24 st

200g smör
4 st ägg
5 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
½ tsk salt

kokostosca:

200g kokos
2 dl strösocker
½ msk vetemjöl
1 dl ljus sirap
1½ dl kaffegrädde
75g smör

Så här gör du:

1. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt, rör ner i äggsmeten.
Tillsätt smör.
2. Klä en långpanna ( 30x40cm ) med bakplåtspapper. Bred ut smeten.
Grädda i ugnen 17-18 minuter.
3. Kokostosca: Blanda allt i en kastrull. Hetta upp och sjud under omrörning
några minuter. Bred toscan över kakan och grädda 10 minuter.
Låt svalna, skär i rutor.

Va ju på sminkparty med mamma i tisdags, vi fick varsin lott, mamma gav hennes till mig direkt, för hon sa att man knappt vinner haha. Dumt gjort av henne, den första lotten som de drog: " Nummer 1 " haha och den hade jag =D Så jag vann!!!

Vann en tub med ansiktsmask och en tub med handkräm! Perfekt!
Jag älskar ju ansiktsmasker!



Ikväll så vet jag inte va man ska göra tro, känns just nu som att jag blir hemma. Imorn blir det kronan med Emelie =) Kristina och jennifer ska oxå dit =)



Tisdag/Skolan/Hem/Sminkparty

Tisdag.

Sitter just nu i skolan och kikar lite på projektarbetet, vad man ska skriva, eftersom jag och Emma har ju utfört vårar projektarbete, och man ska ju ha skrivit före man utför det och det har vi ju gjort. Så ska man även skriva efter utförandet och Emma e ju inte här denna veckan så jag tänkte att jag kan ju förbereda det som ska skrivas.

Så har skrivit ner en liten hög med punkter här. Nu ska jag börja kika på vad för typ av brudbukett som jag ska göra till uppgiften " Viktorias brudbukett ". Vi får alltså tänka efter vad för typ av brudbukett vi tror att kronprinsessan Viktoria skulle vilja ha. Det e rätt svårt kan jag lova!!! Det som jag har kommit fram till nu e iaf en färg som ska va med men ska ju ha fler färger, vet inte om jag ska göra en rund kompakt eller en dropformad eller linjegrupperad. Svåååårt!!!

Får la sitta och klura på´t och kika på internet efter lite inspiration. Om en halv timme har vi lunchrast till klockan 12, så slutar jag 1. Gött!!!

Ikväll så blir det till att åka på sminkparty med mamma, blir la sköj, kanske hittar nåt trevligt.
Då ska jag komma ihåg att fråga vart i hela helv**e Sara grejs e som hon beställde för ett antal månader sen!!!
Både jag och Sara undrar ju kan man ju säga!!!

Sen efter det blir det väl bara slapp hemma skulle jag tro! Imorn blir det till att åka till praktiken.

 

 


Måndag/Skolan/Överby/Promenad/Borås/Hem

Måndag.

Ja, idag så har jag varit i skolan som vanligt, sen tog jag mig en snabb trip till Överby och åt mat på MAX och knallade till Glitter och köpte clips.
Sen tog jag och åkte hemåt, fick bli en promenad från Vedum och hem, det va rätt varmt kan jag säga!

Blev att man i princip vände i dörren när man kom hem för att åka med mamma till Herrljunga för att ta tåget till Borås därifrån. Åkte till Emelie så klippte hon mig, mitt hår va väldigt sletet!!!

Så satt vi och tjöta en massa skit i vanliga fall. Sen tog jag tåget hem runt 20-tiden.
Nu har jag varit hemma en liten stund, ska precis äta underbart gooood mat!!! Kyckling, Pasta och bearnésås!!! så gött!!!

Har ju även beställt löshår, både platt och lockigt i syntet med clips.
Det lockiga ska jag ha på balen.





Söndag/Plantera/Prov/Slapp

Söndag.

Idag så ska jag plantera lite fler penseér =) Ska bara se vart, har ju redan planterat lite överallt hehe. Men jag hittar säkert nåt =)
Ska även läsa på inför ett prov som jag själv har bestämt att göra imorn, sista provet i Projekt & Företagande, sen så e jag klar med den kursen. Gött!

Sen så blir det väl som i vanlig ordning slapp i soffan med katter, vill ju hitta på nåt men vet inte riktigt vad. Kanske baka kakor bara för att ha nåt att göra.



Lördag/Trött/Lisch/Vidare till Philip o/c

Lördag.

Igår så åkte jag upp till Vedum till Philip, Sabina och Emmy, satt och ja inte gjorde så mycket faktiskt. Tjötade och kollade på tv typ.
Senare på kvällen så kom Mattis till oss, hade hade med sig vin till mig och han, väldigt gött vin var det =) Det var ett vitt vin som hette Twisted, smakar nästan som Black Tower tyckte jag allt. Whiskyn kom ju givetvis fram oxå såklart, så det satt Philip och Mattis och surplade på, icke jag! usch och fy för whisky! Så blev det att vi satt och drack hos Philip och pratade och hade trevligt =)

Idag så va man rätt seg när man skulle upp, skulle med mamma till Lisch idag så vi gick upp typ runt 9-tiden. Jobbigt! Provade en tröja på Gina som jag bara måste ha! Det e en sån "High scool" tröja, kallar jag dom iaf =P Vill ha den grön/gråa, va superskön!!!

Ikväll så ska jag väl börja kvällen med att åka upp till Philip, Sabina och Emmy, så skulle även Rosberg komma till Vedum, sen så vet jag inte va vi ska hitta på. Hoppas vi hittar på nåt sköj iaf! =)


Torsdag/Projektarbete/Fika/Skor/Slappa

Torsdag.

Idag så utförde jag och Emma vårat projektarbete, som var att gör 6 st olika brudbuketter.
Olika högtider:
Alla Hjärtans Dag
Påsk
Midsommar
Halloween
Jul
Nyår

Blev fina, tycker vi iaf. Nöjda blev vi oxå, det mesta blev faktiskt som vi hade tänkt oss =)

Efter det så åkte vi ut till Överby med mamma och Ann-Chatrine och fikade, det blev Espresso House! Mums!
Sen så åkte Emma hem så gick vi andra och kikade lite grann i affärer.
Jag hittade ett par riktigt läckra skor på rea! =) Köpte även ett par skor som jag ska ha på balen tidigare i veckan.

Nu sitter jag här och ska dra mig uppåt till soffan med Lucifer och kanske Tessie och slappa framför tv:n. Imorn så kan jag sova hur länge jag vill! sååå härligt! Får se om jag tar mig till Lisch imorn och tränar och lämnar mitt CV, jag menar så e det gjort.

Har ingen aning om va jag ska hitta på i helgen, vet inget som händer. Känns som att det kommer bli en lugn helg för mig. Har inga läxor som jag kan göra heller, för jag har ju varit så duktig och gjort ALLA som jag hade =) Känns så skönt!!!

Blir en liten hög med bilder här i detta inlägget =)

Alla Hjärtans Dag


Påsk


Midsommar


Halloween


Jul


Nyår


Balskorna


Balskorna


Mina underbart snygga leopardmönstrade skor!!!


Mina nya snyggingar!


Söndag/Grejat/Bakat/Aj Aj

Söndag.

Japp idag så gick jag upp halv 11 faktiskt, trodde jag skulle gå betydligt senare med tanke på att man kom hem halv 4 inatt, Emelie va ju shafför och jag va med som sällskap.
Mamma hade åkt till Vedum utan att fråga om jag ville med, för det ville jag =P
Så kastade mig i duschen, blåste håret och tog en trip till Vedum va det tänkt, men kom inte längre än till "karlgubbelia" för där så kommer Kristina, Matti och Walle åkandes haha. Så fick skjuts av dom till Vedum därifrån =P Det ni, det kallar jag en himla tur!

Hittade mamma, nä men jag visste vart hon var så knallade dit, så åkte vi och handlade. Hade bestämt mig för att grilla för första gången i år. Så kom Sabina och Philip och grillade de oxå.
Sen så kom även Kristian och Jarnet, de skulle elda en stor hög. Så höll vi på och fipplade där.

Jag hade ju köpt några fröer oxå, två olika blomsorter, Vildklint och Ringblomma. Så jag sådde det.
Sen så va jag även duktig och krattade ur massa, massa löv ur rabatterna ( såg inte så bra ut innan ).
Efter det så gick jag in och tog det lilla lugna, tyckte att jag förtjänade det faktiskt!

Förresten! Jag hjälpte Kristian med en liten, liten sak förrut oxå, tog loss ett vinterdäck från hans bil! det ni haha! xD Jag kan allt!!

Har även hunnit med att baka, blev chokladfudgetårta, den blev kanoners! Så försökte jag mig på en grej som e till skolan, idrottsSKIT!!! Blir så förbannad på´t! Gick väl inte hundra, men ska försöka göra klart det imornkväll!
Så man slipper skiiiiten!!!

Har övningskört idag, med pappa då, fast körde bara till Vedum, hann inte med så mycket mer faktiskt, men ska övningsköra på tisdag med trafikskolan, hoppas att det går bra.

Sen slängde jag mig i soffan med Lucifer för att äntligen få slappa framför tv:n, jag gillar verkligen det! haha.
Kollade på Wallander. Nu känner jag mig väldans hängig, huvudet dunkar som faaan =( blää, kommer inte orka med nån skola imorn känner jag nu men måste dit ju... bläää. Hoppas att det blir en kort dag, har ju varit så det senaste gångerna. Måste åka och träna imorn, dels för mig själv och dels för att måste kolla grejer som hör till arbetet gällade idrottsgrejset...

Men men, nu ska jag sova! Hoppas ni mår bra iaf..

Lördag/Kisse/Lugnt

Lördag.

Vaknade redan 9 imorse, fast låg och drog ett bra tag. Lucifer låg och stensov på mig.
Gick upp, käkade frukost, kollat på tv, sen har jag inte gjort så mycket mer. Sitter vid datorn nu och har Tessie i knät, snacka om att hon trivs!

Ikväll så kommer det att bli en lugn kväll med Emelie, hon ska va shafför åt Philip och Sabina och då ska jag åka med som sällskap. Vi pratade på det igår att vi kanske ska ha en myskväll då med film, chips, morötter och dipp, nåt i den stilen om vi inte hittar nånstans att ta vägen så länge under tiden tills vi ska hämta dom igen. Vem vet, kanske fixa ihop lite tacos ikväll oxå, tacos e ALDRIG fel =)

Men det löser sig alltid, har icke pratat med Emelie nåt idag än, ska la slå en pling till henne senare hade jag allt tänkt!

Har ringt Andreas och Josefine oxå, måste fråga de en sak, kan ha hittat en borttappad sak som tillhör dom.
Får la testa slå en pling till dom nu igen.

Ha det gött så länge!!!

Fredag/Bakning/Besök

Fredag.

Jahopp, fredag då. Har faktiskt inte gjort så himla mycket idag, fixat lite grann här hemma. Sen så när mamma kom hem så gick vi bort till grannen och grattade henne lite, fyller år idag.

Snart så ska jag börja baka hade jag tänkt, va allt ett herrans tag sen faktiskt. Funderar på om jag ska ta mig an och göra en chokladfudgetårta mmm =P Hade först tänkt att bara gör negerbollar men får nog bli en sån tårta istället =) Philip, Sabina och Emelie ska komma hit ikväll nämligen =) Sen får vi se vad vi gör av denna kvällen.

Hoppas vi hittar på nåt iaf och inte bara sitter och glor som massa ugglor.
men men nu ska jag börja! Hej hej!

Tisdag/Nytt bös/Övningskörning/Lugn kväll

Tisdag.

Har inte bloggat på ett bra tag upptäckte jag =O skulle gjort det igår men då glömde jag bort det totalt.

Men men, igår så gick jag upp tio i 6 på morgonen! För att jag, mamma, mormor, moster och en vän till mamma skulle åka till Ge-Kås i Ullared. Va hemskt trött vill jag lova!!!
Men konstigt nog så va jag vaken heeela vägen dit, hade bara sovit i 2 timmar.
Det va som tur var ingen kö när vi kom dit så det va bara till att knalla raka vägen in =)

Fick köpt mig lite grejer, jag e nöjd med det =) Bilder kommer här under!
Sen käkade vi mat, sen belv det en trip till Sätila oxå, till Andreas, Josefine och Ellen, fikade och hade det trevligt. Innan vi skulle åka hem så skulle Ellen visa att hon hade lärt sig att cykla UTAN stödhjul =)
Jisses! va fort det gick! Duktiga Ellen! =)

Vi tog även en trip till Philip, för moster har aldrig sett hur han har det i sin lägenhet. Fikade även där, lr aa jag drack en festis =P sen, äntligen! så kom jag hem! Det va himla gött vill jag lova!!!

Ja, och idag då, Tisdag. vaknade upp trötter, då va det fint väder. Åkte och övningskörde med trafikskolan i Lidköping, då blev det skitväder, solen försvann och det började att regna =( Men körningen va svår med vissa saker idag tyckte jag iaf. Kom hem för bara 2 timmar sen, så min dag har jag helt enkelt spenderat i en bil.

Kom precis ur duschen, va väldigt skönt att duscha. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, har gjort mig en potatisgratäng ( ingen köpt! ) till det så får det bli köttbullar! =)
Sen så kommer väl jag spendera min kväll med att försöka få nån läxgrej gjord och slapp i soffan med varm choklad och en hel hög med katter! =)

3/4 tights


Leggings med svart spets på (syns tyvärr inte på bilden )


En KISS t-shirt


3/4 byxor


3/4 byxor


Väska


Trädgårdsprylar


Zinkkrukor



RSS 2.0