Söndag/Betternatrampet!/Vinst

Söndag.

Ja, igår så va det ju Betternatrampet, cyklar en runda som de har satt ut med tipsfrågor, bingonummer och 5-kamp, dricker samtidigt som man cyklar. Jag hade ett gäng cider med mig. Toppen!
Det va hemskt varmt kan jag lova, men det e ju mycket bättre det än att det skulle ha regnat. Vi va 6 pers som cyklade ihop, riktigt sköj! jag va på väg att cykla in i en häck, men jag klarade upp det gallant! haha! Men sen så har jag några fina långa rivmärken på hela smalbenet, vet inte riktigt vart de kommer ifrån, hmm...

Hade inte tänkt att va kvar på kvällen där men sen så blev det så ändå, mamma kom och hämtade oss så vi kunde få komma hem och fräscha till oss. Det va mycket bra! Det som va kul på kvällen va det folket man kände, annars så va det inte så underbart roligt faktiskt.

Vi struntade i att cykla hem på kvällen, mamma kom och hämtade =) Tur det, för att det började ösregna!

Så pappa körde oss tillbaka till bygdegården så att vi kunde trampa hem våra cyklar idag istället, det va ingen höjdare! Hade ont och vi hade motvind, ingen rolig kombination.

Har planterat ner nya blommor ute åt mamma och vattnat allt ute. Har kollat på när Philip och Kristian har byggt en ny trappa till lilla stugan, blev bra den.

Nu ska jag lägga undan alla skolsaker ( de som jag inte behöver ) i en back, så att det inte ligger och skräpar som det gör nu. FÖR JAG TAR STUDENTEN OM 11 DAGAR!!! Rätt niiiice!!!!

Ikväll har jag bestämt mig för att ha en fläsk och slapp kväll! men både chips och godis, faktiskt!
Se om det e nåt vettigt på tv lr sätta på nån film.

De här vann jag haha

Måndag/Bilder på Signe/Skolan

Måndag.

Sitter just nu i skolan, har lektion om typ 1 timme, svenska. Hade det muntliga nationella i svenska förrut, det gick tydligen bra, pratade i 2.58 minuter, men fan va nervös jag va!!!

Nu ska vi försöka fixa med projektarbetet, igen. Hoppas man kommer nån vart idag med då.
Ska hoppa av tåget i Vara efter skolan sen, ska möta upp mamma så ska vi gå till expert och fixa studentskylt.
Ska väl även ta en tripp till trafikskolan, försöka sitta där en timme iaf. Ska börja på repetionsdelen idag.

Här kommer korten på lilla Signe <3







Fredag/Skolan/Överby/Solning/Hem

Fredag.

Idag så träffades jag och Emma i skolan och grejade med projektarbetet, kom verkligen långt med det idag, duktiga vi e! Efter det så drog vi ut till Överby. Jag köpte en vit tröja till studenten, fanns en kvar i min storlek. Tur!

Sen tog jag bussen till Lisch, solade! det va ju inte fel kan jag lova, somnade som vanligt i solariet haha!
Sen tog jag bussen till Vara så kom pappa dit så övningskörde jag hem, ja det gick fint!

Kom hem, gick till grannarna en sväng och tjötade lite, alltid lika trevligt. Blev att vi kollade på Andra Avenyn, jag hängde inte med så bra för jag har missat typ alla andra avsnitt!
Sen så har jag inte gjort så mycket mer, tar det lilla lugna, för imorn blir det PARTY!!! med bästa Angelica och Kristina!! =D Kommer bli niiiicccceeee!!!!

Tröjan




Torsdag/UPPDATERING!

Den lilla röda kattungen ska få ett nytt hem! =) Den är tingad!!!

Nu finns det de två svarta kvar.

Vilken vill du ha? =)


Torsdag/Praktik/Beg.dekoration/Övningskört/Hem/Kattungar!!!

Torsdag.

Idag så har jag varit på praktiken, det har varit att göra hela dagen verkligen, gött det att det finns nåt att göra så man inte bara går omkring där. Har gjort begravningsdekorationen till grannens mammas begravning som e från oss andra grannar här, det blev en lösbunden bukett som det heter. Bilder kommer under.

Övningskörde hem, gick bra som vanligt. Kristian berättade vart kattungarna va, så jag har varit och hälsat på de små och tog några kort, blev inte så jättebra men men.

Någon som vill ha??? Annars så försvinner de till katthimlen på lördag =( =( =(
De e så tjocka och söta!!!!

Sen så lagade jag mat o greja, gick över till Tommy och Natha en sväng och pratade, jag kan ha tur med att hennes mamma vill ha en av kattungarna, får reda på´t imorn förhoppningsvis!! Håll tummarna!!!

Gjorde mig faktiskt negerbollar idag oxå =P Va ett herrans tag sen jag gjorde det.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen mysa ner mig i soffan med en hög katter!!!

Imorn bär det av till skolan, greja med projektarbetet med Emma sen ska jag ut till Överby och förmodligen köpa en tröja som jag ska ha på studenten, vet ju aldrig va det blir för väder...
Sen så vill jag hinna med att sola, får se om det blir i Lidköping lr i Herrljunga, beror på va klockan hinner bli.

Kattungarna!!!







Begravningsdekorationen




Onsdag/Praktik/Hem

Onsdag.

Idag så har jag varit på praktiken, det va la nice. Gjorde lite av varje. Sen kom pappa och hämtade mig så övningskörde jag hem, och ja, det gick bra.

Har glömt att berätta att jag blev faster igen den 30 april! =) till den liten Signe! <3

Nu håller jag på och ska försöka göra tacopaj själv för första gången i mitt liv! Får se hur det går, men nån gång ska ju va den första haha! Tror att den blir kanon!

Ikväll har jag inget planerat, blir att slänga sig i dischen en snabbis och sen blir det väl slapp i soffan med goá katter!

Praktik imorn med, sen på fredag ska jag och Emma greja med projektarbetet sen efter det ska jag ut till Överby och köpa den däringa vita tröjan som jag ska till studenten, sen så kommer jag antingen åka till Lisch lr Herrljunga och sola, får se hur mycket klockan hinner bli!

Sen så e det löööördaaaag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag längtar till lördaaaaag nuuuu!!!! För då ska jag och Angelica till Kronan! ska bli så kul! =D =D det e sommarkarneval, ska tydligen va som en djungel där haha!
Leka Tarzan & Jane hahaha! Nämen shit va jag längtar!!!!

Ska kika på vad jag ska ha för kläder sen!

Tisdag/Helgens bravader/Körning/Skola/Teori/Fika/Mat

Tisdag.

Ja, som ni vet så va jag i Lisch på stadt med de goa töserna i fredags! Fy skam va sköj det va haha! Gratis drinkar e ju aldrig fel =)

I lördags så bestämde jag, Emelie och Therese oss för att vi skulle dra till Lisch till bowlinghallen och dricka och antingen spela biljard eller bowling, Therese körde =) Så lånade vi Kristian och Tinas lägenhet där vi gjorde oss i ordning, Tack för lånet! =) Sen så ville Marcus o/c att vi skulle kika förbi de innan vi drog. Så runt halv 11 på kvällen åkte vi till dom, de tyckde de om. Sen när vi skulle åka så ville de oxå med så vi åkte 2 bilar, på vägen så mötte vi upp Kvist, så då blev det att 3 bilar kom i väg till Lisch haha =)

Men vi hade rätt go otur när vi väl kom fram till bowlinghallen haha. Vi kom dit kvart över 12, och då visade det sig att de stängde klockan 12 haha! riktigt otur, så det blev ingen bowling eller biljard! På stadt så va det 22 eller 23 årsgräns så där kom ju inte vi in. Så det blev att vi besökte ett ställe som inte jag e så förtjust i direkt, men men bättre än att åka hem iaf!

Så ringde jag en annan vän, så fick jag gå ner och möta honom och stod där och tjötade. Så jag fick springa upp och ner ett antal gånger i de där förbaskade trapporna!
Men jisses! vilken kväll! ;) Kanooonkuuuul!!!!

I söndags så va man rätt seg faktiskt, men Philip och Sabina kom hit en sväng, och det va inte så kul hemma så jag åkte med de till Vedum. Så kom Emelie dit oxå, haha hon va ju inte heller pigg direkt =P Så kom även Emmy, Sabinas vän. Så bestämde vi oss för att vi skulle grilla på balkongen hemma =) Viktor va med och grillade oxå..

Idag då. Började dagen med att övningsköra ( som vanligt på tisdagar ) gick bra tycker jag allt. Sen tog jag bussen från Lisch till skolan, väääldigt onödigt att åka dit! Kom dit gjorde det man skulle göra, så slutade man redan 12! åkte alltså i 1 och en halv timma för att va i skolan en knapp timma!!!!! Stöör mig jaaa!

Åkte till Vara, till trafikskolan, satte mig och svarade på frågorna på fas F, och tro det eller ej, jag klarade fas f idag!!! =) Rätt gött! Gick där ifrån nöjd till Emelie S så gick vi till Vara Bagarn och fikade och tjötade lite skit =) Alltid lika trevligt! Sen tog jag tåget hem vid halv 6.

Nu sitter jag här hemma, har gjort en gratäng som e inne i ugnen just nu, snart klaaar! =) Härligt! Sen så ska jag la glo på filmer och tv, fick låna en hel hög med filmer av Emelie =)


RSS 2.0