Tisdag/Helgens bravader/Körning/Skola/Teori/Fika/Mat

Tisdag.

Ja, som ni vet så va jag i Lisch på stadt med de goa töserna i fredags! Fy skam va sköj det va haha! Gratis drinkar e ju aldrig fel =)

I lördags så bestämde jag, Emelie och Therese oss för att vi skulle dra till Lisch till bowlinghallen och dricka och antingen spela biljard eller bowling, Therese körde =) Så lånade vi Kristian och Tinas lägenhet där vi gjorde oss i ordning, Tack för lånet! =) Sen så ville Marcus o/c att vi skulle kika förbi de innan vi drog. Så runt halv 11 på kvällen åkte vi till dom, de tyckde de om. Sen när vi skulle åka så ville de oxå med så vi åkte 2 bilar, på vägen så mötte vi upp Kvist, så då blev det att 3 bilar kom i väg till Lisch haha =)

Men vi hade rätt go otur när vi väl kom fram till bowlinghallen haha. Vi kom dit kvart över 12, och då visade det sig att de stängde klockan 12 haha! riktigt otur, så det blev ingen bowling eller biljard! På stadt så va det 22 eller 23 årsgräns så där kom ju inte vi in. Så det blev att vi besökte ett ställe som inte jag e så förtjust i direkt, men men bättre än att åka hem iaf!

Så ringde jag en annan vän, så fick jag gå ner och möta honom och stod där och tjötade. Så jag fick springa upp och ner ett antal gånger i de där förbaskade trapporna!
Men jisses! vilken kväll! ;) Kanooonkuuuul!!!!

I söndags så va man rätt seg faktiskt, men Philip och Sabina kom hit en sväng, och det va inte så kul hemma så jag åkte med de till Vedum. Så kom Emelie dit oxå, haha hon va ju inte heller pigg direkt =P Så kom även Emmy, Sabinas vän. Så bestämde vi oss för att vi skulle grilla på balkongen hemma =) Viktor va med och grillade oxå..

Idag då. Började dagen med att övningsköra ( som vanligt på tisdagar ) gick bra tycker jag allt. Sen tog jag bussen från Lisch till skolan, väääldigt onödigt att åka dit! Kom dit gjorde det man skulle göra, så slutade man redan 12! åkte alltså i 1 och en halv timma för att va i skolan en knapp timma!!!!! Stöör mig jaaa!

Åkte till Vara, till trafikskolan, satte mig och svarade på frågorna på fas F, och tro det eller ej, jag klarade fas f idag!!! =) Rätt gött! Gick där ifrån nöjd till Emelie S så gick vi till Vara Bagarn och fikade och tjötade lite skit =) Alltid lika trevligt! Sen tog jag tåget hem vid halv 6.

Nu sitter jag här hemma, har gjort en gratäng som e inne i ugnen just nu, snart klaaar! =) Härligt! Sen så ska jag la glo på filmer och tv, fick låna en hel hög med filmer av Emelie =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0