Söndag/Midsommar/Mina fina tattoos/Teori

Söndag.

I fredags på morgonen så åkte jag, Jonna, Jonas, Philip och Sabina till Grebbestad. De flesta campingarna va fulla, men till slut hittade vi en, Långsjö camping, visade sig att det va där som jag hade varit när jag va liten. Trevlig camping. Vi fick en riktigt bra campingplats. Slängde upp 6-manna tältet och sen satte vi oss i våra brassestolar och slappade. Lite senare så kom Angelica och Johan. Trevligt.

På kvällen så va det karaoke och ett band som spelade efter det. Va la trevligt. Johan sjöng Paranoid och Nothing else matters på karaoken.

Det blev så att vi åkte hem igårkväll, himla gött!!! Gött att slippa all trafik som är idag på vägarna, igårva det inte mycket bilar ute. Gick över till grannarna en sväng när jag kom hem, kastade lite pil och tjötade skit.

En trevlig midsommar va det! Har massa roliga kort och även filmer.

Ikväll ska jag till Vara och läsa teori, inte så kul men jag måste ju. Snart gäller det...igen...

Jag gillar mina tatueringar, den på foten gjorde jag 19 januari 2010 den andra gjorde jag 23 juni 2010 =)
Det e nice!!!




Onsdag/Andra tattoon/Teori/Midsommarplanering

Onsdag.

Idag så åkte jag och Sofia till Alingsås. Tatuerade mig hos Sabinas syssling som har en liten studio där =)
Tatuerade Metallica stjärnan =) Äntligen! Som jag har väntat på att få göra det! Men nu, nu sitter den där, på mitt ben så vackert! Blev helt kanoooon! Så nöjd!

Henne rekomenderar jag starkt! Magic art tattoo!

Efter det så åkte vi till Vara, käkade på Hanssons, gött faktiskt. Sen så gick jag till trafikskolan och läste teori och Sofia knallade hem till sig.

Efter det så gick jag till Kristian. Morsan va där och väntade på mig, så åkte vi hem till Philip, för han ville se tattoon =)

Sen hem och prata med Jonna om midsommar =) Blir så att jag, Jonna, Jonas, Philip och Sabina åker till Grebbestad och Angelica och Johan kanske hänger med! =) Kommer bli nice! Kanske blir fler, men det e ju bara kul! =)

Nu ska jag ta och kika lite grann i teoriboken och sedan placera mig i soffan och glo på tv och sedan soooova!
För imorn åker jag upp till Harmoni och sätter ihop en fin bukett! så hämtar Jonna mig, så åker vi hem och sätter buketten i vatten sen drar vi och köper tält och umgås!

Min andra tattoo! Metallica stjärnan


Va tycks? =)

RSS 2.0